فواید ظروف چدن

فواید ظروف چدن

فواید ظروف چدن - در این مقاله می خواهیم شما را با فواید ظروف چدن آشنا نماییم.خوب است که قبل از خرید این مقاله را مطالعه نموده و از ویژگی ها، فواید این ظروف کاملا مطلع گردید و سپس اقدام به خرید نمایید

ظروف چدن

فلز به کار رفته در چدن یک آلیاژ است که از آهن؛ کربن و یاسین تشکیل شده است که به شکل های متنوع با کارکردهای گوناگون ساخته شده است. در بازار انواع ظروف چدن وجود دارد که هر کدام قیمت های متفاوتی دارد.خانم هایی که قصد دارند سرویس چدن را جز جهیزیه خود قرار بدهند ولی توان مالی مناسبی ندارند می توانند از طریق خرید اقساطی جهیزیه اقدام به خرید سرویس چدن نمایند

ویژگی های ظرف های چدن

ظرف های چدن  نسبت به سایر ظروف حرارت را دیر جذب می کنند و نسبت به سایر ظروف سنگین تر هستند. ظرف های چدن حرارت را زیاد در خود نگه می دارند و تا مدت زمان زیادی گرم می مانند

ظروف اصلی چدن کمیاب و گران هستند و طریق استفاده کردن از آن آسان نیست. همه دوست دارند این سرویس را داشته باشند اما به خاطر گرانی آن برخی از خانم ها از آن چشم پوشی می کنند و در لیست جهاز خود آن را حذف می کنند. آنها می توانند به فروشگاهی بروند که به صورت اقساطی محصولات خود را به مشتریان عرضه می کنند و از طریق خرید اقساطی جهیزیه اقدام به خرید  سرویس چدن نمایند

فواید ظروف چدنی

ظروف چدنی اگر به صورت صحیح تولید شوند به صورت کامل نچسب می شوند که این یکی از ویژگی های خوب این ظروف می شود و باعث افزایش طرفداران زیادی می شود.

نچسب بودن باعث می شود که در زمان آشپزی از روغن کمتری مصرف کنید

قیمت ظروف چدن نسبت به ظروف استیل مناسب تر است

ظروف چدن محکم و بادوام هست

ظروف چدن از سوختن غذا جلوگیری می کند

هنگام آشپزی می توان در داخل تابه های چدن از کفگیر و ملاقه های فلزی استفاده کرد

ظروف چدن در حالی که داغ هستند می تواند زیرآب قرار گرفت و کیفیت خود را از دست نمی دهند

مایع ظرفشویی موجب از بین رفتن لایه نچسب روغن نمی شود

 

معایب ظروف چدن

قبل از استفاده کردن از ظروف چدن بایستی چند دقیقه آن را گرم کرد.ممکن است برخی از شما وقت زیادی نداشته باشید و نتوانید برای گرم شدن و استفاده از این ظروف صبر کنید

اگر اصول نگهداری ظروف چدن را ندانید موجب ترک خوردن و زنگ زدگی ظروف می شوید

در ظروف چدن نباید از مواد غذایی دارای خاصیت اسیدی دارند استفاده کرد زیرا آهن داخل غذا وارد می شود و رنگ و طعم آن را تغییر می دهد

وزن ظروف چدن نسبت به ظروف آلومینیومی و استیل سنگین تر است

هرمدت یک بار نیاز به لعاب کاری دارند که وقت شما می گیرند

اگر زمان طولانی در معرض رطوبت قرار بگیرد ممکن است زنگ بزند ولی با لعاب کاری می توان این مشکل را حل کرد

 

بازسازی ظروف چدن

اگر ظرف های چدن خود را به صورت صحیح بازسازی کنید می توانید به صورت ظرف های نچسب درآورید.ظرف های چدن بعد از مراحل تولید اولیه روکش روغنی بر روی سطح آن کشیده می شود تا به صورت نچسب در بیاید

نکات پخت و پز با ظروف چدن

شما می توانید انواع غذاها را با بیشترین گرما راحت تهیه کنید

ظرف های چدن جلوی سوختن غذا را می گیرد

زمانی برای حرارت دیدن ظروف چدن وقت بگذارید.اگر باعجله غذا را در آن بریزید باعث می شود مقداری از غذا بسوزد

ظرف های چدن از خام شدن غذا جلوگیری می کند

وقتی ظرف چدن را چند دقیقه ای روی حرارت می گذارید حرارت ظرف را حس می کنید بدون اینکه ظرف را لمس کنید

ظروف چدن می توانند گرما را تا چند سانتی متر انتقال بدهند و غذا را به صورت کامل پخت کند. ظروف چدن برای پختن استیک و پختن مرغ کامل مناسب می باشد

هنگام برداشتن ظروف چدن از روی شعله گاز از دستگیره های ضخیم استفاده کنید

ظروف چدن را می توانید داخل فر تا دمای ۲۶۰ درجه سانتی گراد قرار بدهید

وقتی ظروف چدن داغ هست نباید آن را روی سطوح سرد قرار بدهید

باید ظروف چدن را به وسیله ی آب گرم و مایع ظرفشویی و اسفنج شست

امیدواریم که مطالب بیان شده در مورد فواید ظروف چدن برای شما مفید واقع شده باشد و هنگام خرید نگران قیمت آن نباشید و به صورت خرید اقساطی جهیزیه آن را خریداری و جز جهاز خود قرار بدهید

برچسب‌ها