مزایا و معایب تفلون چیست؟ بررسی کامل ماهیتابه های تفلون - لیروفا

مزایا و معایب تفلون چیست؟ بررسی کامل ماهیتابه های تفلون - لیروفا

مزایا و معایب تفلون- در این مقاله می خواهیم در مورد مزایا و معایب تفلون سخن بگوییم.شما اگر قصد خرید سرویس تفلون را دارید بهتر است از قبل خرید نقدی یا خرید اقساطی لوازم آشپزخانه ابتدا در مورد مزایا و معایب سرویس تفلون بدانید و آنگاه اقدام به خرید کنید

در قدیم از ظروف مسی، رویی، سرامیکی و گلی مورد استفاده آشپزخانه ها قرار می گرفت. با گذشت زمان تولیدات جدیدی جایگزین ظروف قدیمی شد که یکی از این مدل ها ای جدید سرویس تفلون می باشد.امروزه در کنار سرویس های چدن و استیل؛ ظروف تفلون هم مورد استفاده در آشپزخانه ها قرار می گیرد

استفاده از سرویس تفلون دارای مزایا و معایبی است که نیاز است قبل از خرید از آن آگاه شوید

مزایا و معایب تفلون

در ابتدا در مورد مزایای ظروف تفلون سخن خواهیم گفت و سپس به معایب آن خواهیم پرداخت

مزایای سرویس تفلون

نچسب بودن سرویس تفلون- در ظروف تفلون مواد پلیمری فلزی وجود دارد که باعث می شود هنگام پختن مواد غذایی به ظرف نچسبد.سرویس تفلون نسبت به سایر ظروف دارای نچسب بیشتری است.

ظروف تفلون دارای مقاومت حرارتی بالا در مقابل اسیدها و قلیاها می باشد

داشتن ضریب اصطکاک کنم و دارای عایق الکتریسیته

تولیدکنندگان ظروف تفلون- این ظروف را ماده غیر سمی می نامند که بی اثر هستند.استفاده کردن مواد غذایی در ظروف تفلون موجب مسمومیت غذایی نمی گردد.

همچنین بخوانید : تابه گریل صاف بگریم یا شیار دارد؟

معایب ظروف تفلون

سرویس ظروف تفلون دارای معایبی است که عبارت است از

مبتلا شدن به بیماری های تنفسی و سرطان- زمانی دمای داخل ظروف تفلون از حد معمول بالاتر برود موجب باز شدن ۱۵ نوع ذره و بخار سمی می شود که از بین ۱۵نوع ذره دو ماده به نام تترافلوعورواتین و پرفاورواکتانوعیک اسید برای بدن سم هستند و موجب ایجاد سرطان می شود.این دو ماده باعث ایجاد مشکلات تنفسی می شود.دمای استاندارد ظروف تفلون هنگام حرارت ۲۶۰ درجه می باشد.

نفس کشیدن در فضای این گاز موجب سرماخوردگی تفاوتی می شود که باعث ایجاد خستگی، سردرد، تنگی نفس، لرز، سرفه و گلودرد می شود و افراد آن را با سرماخوردگی عادی اشتباه می گیرند

زمانی که ذرات داخل ظروف تفلون از ظرف جدا می شود و وارد بدن انسان می گردد موجب بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه؛ سرطان کبد و سرطان پروستات می شود و گاهی اوقات موجب جهش ژنتیکی می شود

آسیب زدن به محیط زیست- وجود دو ماده تترافلوعورواتین و پرفاورواکتانوعیک اسید علاوه بر آسیب زدن به بدن موجب آسیب زدن به محیط زیست می گردد

مسمومیت بارداری- وجود مواد درون ظروف تفلون موجب مسمومیت بارداری و مچایجاد مشکلاتی برای نوزادان ایجاد می کند.مواد خطرناک موجود در ظروف تفلون با کن خونی و اختلالات مغزی نوزادان مرتبط است که باعث مسمومیت بارداری می گردد که این کار باعث کمبود وزن در زمان بارداری می گردد

مبتلا شدن به کم خونی-برای تهیه ظروف تفلون از مواد کادمیم استفاده می گردد. این ماده با مرور زمان کم کم از طریق غذا وارد بدن می شود که عوارضی مانند کوتاهی قد و ضایعات پوستی در بدن می گردد. ماده کادمیم در سنتز هموگلوبین ورود پیدا می کند و موجب کم خونی می شود.

نکات لازم جهت استفاده از ظروف تفلون

حالا که شما با مزایا و معایب تفلون آگاه شدید ممکن است تصمیم بگیرید که دیگر از این ظروف استفاده نکنید و کنار بگذارید. یا کسانی که قصد خرید نقدی یا خرید اقساطی لوازم آشپزخانه را داشتند دیگر نخواهند که ظروف تفلون خریداری کنند

برعکس شما می توانید از این ظروف در آشپزخانه خود استفاده کنید منتهی با رعایت کردن نکاتی که در ادامه به شما خواهیم گفت.اگر این نکات را در زمان استفاده از ظروف تفلون استفاده کنید بدنی سالم خواهید داشت

ظروف تفلونی را خریداری نمایید که مورد آزمایش های مختلف کنترل کیفیت و استاندارد قرار گرفته شده است

زمان استفاده از ظروف تفلون سعی کنید ظروف خراش برندارند

ظروف تفلون را با مواد شوینده قوی و اسکاج های زبر نشوید زیرا این کار باعث آسیب دیدن ظرف می گردد و مواد شیمیایی را وارد بدن می کند

زمان آشپزی در ظروف تفلون حرارت را روی درجه متوسط و ملایم قرار بدهید

قبل از استفاده از ظروف تفلون آن را با مایع ظرفشویی و آب داغ بشویید و در کف و اطراف آن روغن مایع بریزید

برای تهیه غذاهایی مانند سود و جوشاندن شیر که نیاز به نچسب بودن ندارند خودداری کنید

درست نکردن غذای بچه ها در تفلون

از ابر و مایع ظرفشویی برای شست و شوی ظروف تفلون استفاده کنید

از ظروف تفلون که آسیب و خراش دیده اند خودداری کنید

هنگام تهیه غذا در ظروف تفلون از همان اول خود را روشن کنید یا در هوای باز آشپزی کنید

هنگامی که ظرف تفلون خالی است آن را حرارت ندهید

ظرف تفلون را بلافاصله بعد از استفاده در آب سرد قرار ندهید

موقع پختن غذا در ظروف تفلون از قاشق های چوبی استفاده نمایید و از قاشق های تیز استفاده نکنید

بنابراین شما می توانید با خرید نقدی یا خرید اقساطی لوازم آشپزخانه اقدام به خرید سرویس ظروف تفلون نمایید و با رعایت نمودن نکات ارایه شده به حفظ سلامتی ظروف و بدن خود کمک کنید

برچسب‌ها